Leer in een paar minuten Holland Water
en haar Bifipro® voor drinkwater en Bifipro® Cool voor koelwater kennen.
 
Professionals kiezen Bifipro®!

Laatste Nieuws

Holland Water voldoet aan nieuwe Europese eisen!

Vanaf 1 september 2015 moeten alle toelatinghouders die biociden op de markt brengen in staat zijn om aan te tonen dat de werkzame stof(fen) in hun biociden - voor ons zijn dat koper en zilver - betrokken worden van leveranciers die op de artikel 95 lijst staan bij ECHA. 

Wij zijn verheugd om als eerste te kunnen melden dat wij inmiddels volledig aan de voorwaarden voldoen en dat wij u ook na 1 september aanstaande kunnen blijven voorzien van Bifipro® systemen.

Lees het volledige bericht:

http://www.hollandwater.com/nl/nieuws/holland-water-voldoet-aan-nieuwe-europese-eisen

 

Informatie uitleg Artikel 95 van de BPR

Er is onlangs in onze branche helaas nogal ruis en verwarring ontstaan door misleidende en onjuiste informatie over Artikel 95 van de BPR (Europese biociden wetgeving). Wij hebben daartoe een informatiebulletin opgemaakt om één en ander objectief en helder voor u uit te leggen.

Lees hier het informatiebulletin:

http://www.hollandwater.com/nl/nieuws/informatie-uitleg-artikel-95-van-de-bpr

 

Beurzen & Congressen

Aquatech Amsterdam

Holland Water neemt deel aan de Aquatech in de Amsterdam RAI te Amsterdam op 3, 4, 5 en 6 november 2015!

Komt u ons bezoeken op standnummer 07.537?

Voor meer informatie verwijzen wij u naar: Aquatech.

Het bieden van oplossingen is voor ons vanzelfsprekend

Als onafhankelijke producent en onbetwiste marktleider kijken we oplossingsgericht naar de diverse situaties en problemen die ons voorgelegd worden. De rode draad hierin is dat er helaas vaak halve oplossingen worden aangedragen die op termijn een onnodig hoge kostenpost betekenen en zeker geen definitief einde van het Legionellaprobleem. Als Holland Water hebben we maar één belang en dat is uw Legionellaprobleem zo snel en efficiënt als mogelijk oplossen. Gebaseerd op onze ruime praktijkervaring weten we inmiddels dat we u structureel, effectief en economisch verantwoord als geen ander van dienst kunnen zijn. En dat doen we vanuit onze kantoren in Driebergen en Drachten.

Gezond leidingwater en een veilige omgeving zijn belangrijk

De kans op besmetting met Legionella is klein, maar het risico op aanwezigheid van de Legionellabacterie is op sommige plaatsen groot. Gebouwen met een verhoogd risico zijn bijvoorbeeld hotels of ziekenhuizen met complexe drinkwatersystemen en veel tappunten. Ook via fonteinen en vernevelingsinstallaties vervoeren aerosolen (waternevel) de bacterie door de lucht. Daarom zijn er strenge regels en voorwaarden voor bedrijven en instellingen waar veel mensen komen.

 

Bifipro® is de ultieme oplossing van Holland Water

De praktijk wijst uit dat zo’n 20% van de gebouwen of locaties die worden aangemerkt als ‘Legionellakwetsbaar’ ook daadwerkelijk op enig moment met een Legionellabesmetting geconfronteerd worden. Zodra er sprake is van een terugkerende structurele vorm van besmetting kunnen we u nu al voorspellen dat alle andere maatregelen, technieken en ingrepen, tekort gaan schieten. Natuurlijk is voorkomen beter dan genezen, maar als een terugkerende Legionellabesmetting eenmaal aan de orde is in een complexe waterinstallatie, dan wijzen we u graag de weg naar de meest duurzame en innovatieve oplossing: Bifipro®, koper- en zilverionisatie (‘CSI’) in optima forma. Zonder het gebruik van chemicaliën, UV of filters. Veilig, effectief en betrouwbaar. Naturally!

Onze marktspecifieke oplossingen

Complexe waterleidingsystemen. Stilstaand water. Meerdere tappunten. Verschillende watertemperaturen en kwetsbare watergebruikers. Iedere markt heeft zijn eigen uitdagingen.

Enkele referenties

/ Nederlands Forensisch Instituut

Vrijwel alle grote zaken waarin forensisch sporenmateriaal wordt gevonden, worden door het Nederlands Forensisch Instituut onderzocht.

/ Radboud Universitair Medisch Centrum

Het Radboudumc is een universitair medisch centrum in Nijmegen. Voor ons is de mens en zijn of haar kwaliteit van leven het vertrek- en eindpunt.

/ Zwembad De Blauwe Golf

Het subtropisch zwembad De Blauwe Golf in Leeuwarden is het gehele jaar geopend.

/ Cedrah

Cedrah biedt wonen, zorg en welzijn in de regio’s Zeeland en Zuid-Holland.

/ TweeSteden Ziekenhuis

Het Elisabeth-TweeSteden is één van de weinige Nederlandse ziekenhuizen met een eigen kruidentuin.

/ Mirabilandia

Mirabilandia's waterpark staat garant voor avontuur voor haar bezoekers.

Gecertificeerd

De Bifipro® van Holland Water is in ons eigen laboratorium ontwikkeld. Het systeem voldoet aan de strenge Nederlandse waterleidingnormen en is bruikbaar voor elk type drink- en proceswater.

Onze Bifipro® apparatuur is, als eerste systeem in Nederland, reeds in 2010 goedgekeurd door het College voor de Toelating Gewasbeschermingsmiddelen en Biociden (Ctgb) op deugdelijke werking, veiligheid voor de gezondheid en toegestane milieubelasting en is gecertificeerd door Kiwa, volgens BRL-K14010-2/01, met certificaatnummer K73951/01. Het Bifipro® systeem is het enige koper- en zilverionisatiesysteem in Nederland dat een Ctgb-toelating heeft voor het gebruik bij koeltorens.